Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ρε Κουταβά...δεν μας λυπάσαι καθόλου...παλιάνθρωπε..



Ο πατέρας Κουβάτας με το κοπάδι του στο Αυγό
ΚΟΥΒΑΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ψ Η Σ Τ Α Ρ Ι Α
στο Περιβόλι Γρεβενών και στο Βελεστίνο Βόλου
Τηλ. Περιβολίου: 24620 85242 - 85275, Τηλ. Βελεστίνου: 24250 23272
Web Site: www.fora.gr/kouvatas
Περιβολιώτες τσοπάνοι στις λίμνες της Φλέγκας

Η ψησταριά, αλλά και ουζερί - καφέ, της οικογένειας Κουβάτα, στην πλατεία του Περιβολίου, λειτουργεί από το 1964. Ταυτόχρονα λειτουργεί και στο Βελεστίνο με ακριβώς την ίδια ποιότητα κρέατος που παράγει η ίδια οικογένεια από τα κοπάδια που βόσκουν στις περιοχές Καλύβια του ΠεριβολίουΟ κ. Λευτέρης Κουβάτας στην ψησταριά του στο ΠεριβόλιΟι ρίζες της οικογένειας Κουβάτα συνδέονται άμεσα με την ιστορία του χωριού και γενικότερα με την ιστορία των βλάχων, που ξέρουν να υπερασπίζονται και να σέβονται τον τόπο τους με κάθε  τίμημα. Η οικογένεια Κουβάτα με μοναδική πρόσβαση στα λημέρια της Βάλια Κάντα και ιδιαιτέρως της Βασιλαρχόντισσας ..
  • ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΠΑΔΙ
  • ΤΥΡOKOMIKA ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ
Παράγουμε και γνωρίζουμε την κάθε λεπτομέρεια που κάνει την ποιότητα ξεχωριστή.
Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται πρώτ’ απ’όλα στη γνησιότητα των κρεάτων και κατά δεύτερο λόγο στο ψήσιμο που απαιτεί μαστοριά και προσοχή.Απολαύστε αρνίκατσικάκικεμπάπκοκορέτσιπαϊδάκιαμπιφτέκι από πραγματικά βιολογικά κρέατα, άριστα ψημένα που θα σας μείνουν αξέχαστα. Επίσης φρέσκιες σαλάτες από ντόπια προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία. Εδώ πραγματικά τρώτε ΚΑΛΑ, ΥΓΕΙΙΝΑ, ΦΘΗΝΑ και με ΑΨΟΓΟ ΣΕΡΒΙΣ.
Επίσης εδώ μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές πίτεςτραχανάδεςχυλοπίτες και άλλα παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά και γλυκά κουταλιού.
παπούδες απολαμβάνουν τον καφέ τουςΣας περιμένουμε είτε στο σπιτικό περιβάλλον της ψησταριάς γύρω απ’ το τζάκι, είτε έξω, στα τραπέζια της πλακόστρωτης δροσερής πλατείας του χωριού με τα όμορφα πλατάνια..

12 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ <

η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΒΑΤΑ είναι οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙΚΟΥΒΑΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΨΗΣΤΑΡΙΑ - ΚΑΦΕ - ΟΥΖΕΡΙ
στο Περιβόλι Γρεβενών και στο Βελεστίνο Βόλου
Τηλ. Περιβολίου: 24620 85242 - 85275, Τηλ. Βελεστίνου: 24250 23272
Web Site: www.fora.gr/kouvatas

Δεν υπάρχουν σχόλια: