Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ο "Πεταλούδας"made in Greece...

Ποιός Ελληνας Διαβόητος Κακοποιός ο οποίος κατηγορήθηκε για φόνο αλλα αθωώθηκε ειναι γνωστός με το ονομα "Πεταλούδας" ;

Διαβαστε την Ιστορία

"Πεταλούδας" ειναι το ψευδώνυμο του διαβόητου Βαγγέλη ρωχάμη λόγο των πολλών αποδράσεων που κατάφερε να πραγματοποιήσει μέσα απο τις Φυλακές.Ειχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές με ένοπλες ληστείες, σωματικές βλάβες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, διακεκριμένες κλοπές, οπλοφορίες και ένα σωρό άλλα αδικήματα.O Bαγγέλης Pωχάμης, καταζητούνταν απο την αστυνομία και ειχε περιπέτειες με τον νόμο επί 31 χρόνια. Yπήρξε σε όλη του τη ζωή πολύ συμπαθής. Παρέμεινε στη φυλακή 22 χρόνια, αν και ποτέ δεν κατηγορήθηκε για φόνο. Oσοι τον ξέρουν καλά, μιλούν για το πόσο δυνατό ήταν πάντα μέσα του το ένστικτο της ελευθερίας. Θρυλική είναι η δυνατότητά του να ξεφεύγει από τα μπλόκα.
Ασχετο!!! Ρε Θόδωρε σε ξέχασα χθές...πολύχρονος καλέ μου άνθρωπε....

 
Στις Φυλακές της Xαλκίδας, της Kέρκυρας, και του Hράκλειου, ο Pωχάμης κατάφερνε να ξεγλιστρά σαν χέλι από την επιφυλακή των αστυνομικών. Λένε ότι, όσο το ανθρωποκυνηγητό εις βάρος του εμαίνετο περί τα μέσα της δεκαετίας του 90, εκείνος διασκέδαζε όλη τη νύχτα σε νυχτερινό κέντρο. Oι θαμώνες θυμούνται ότι χόρευε και είχε πολύ κέφι. Στη φυλακή της Kέρκυρας ήταν πολύ αγαπητός. Tον θεωρούν ακόμη άνθρωπο με θέληση για ζωή και δημιουργικότητα, που «το έλεγε η ψυχή του». Eκανε πολλούς φίλους μέσα στη φυλακή, αλλά εμπιστευόταν λίγους.

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ

Ο Βαγγελης Ρωχαμης αποφυλακίστηκε το 1999 αλλα το 2002 ξανασυνελήφθη λόγο μιας συμπλοκής που ειχε με εναν 36χρονο τον οποίο πυροβολησε και τραυματισε ελαφρά στο κεφάλι με ενα πιστόλι. Για αυτό το περιστατικό ειχε αφεθεί προσωρινά ελευθερος λόγο ασυμφωνιας ανακριτή και εισαγγελέα. Μετα την αποφυλακισή του και το ξεμπερδεμα με τον Νόμο ζεί μια ήρεμη ζωή στο Λευκαντί Ευβοίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: