Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τα βρώμικα της Αθήνας...συνέχεια,που προτείνω να τα λέμε νόστιμα,γιατί αν φάτε στην καντίνα του Παναγώτη ,θα τα λέτε κι εσείς , τα νόστιμα.


Αλήθεια γιατί τα λέμε ακόμη βρώμικα; Σήμερα περνούσα από την Λ.Αμαρουσίου και λίγο πριν την Ειρήνης στην Πεύκη, σταμάτησα στην καντίνα του Παναγιώτη,να  την καρατσεκάρω (σαν ειδικός στο βρώμικο)  και πριν αρχίσω να γεύομαι τις γεύσεις του, κάτι μου έλεγε πως πρέπει να αλλάξω την ανάρτηση που είχα για σήμερα και να την αφήσω για την επόμενη εβδομάδα.
Λοιπόν από καθαριόητα,άστα να πάνε, σύνεργα και χώρος άψογα και σας το λέει ο μίζερος απάνω στο θέμα. Καλαμάκια,λουκάνικα,κεμπάπ, πανσσέτα ήταν όλα σε μέγεθος... μετά συγχωρήσεως...που λένε.
Είδα τις σαλάτες να κόβονται...παρουσία του πελάτη, τις μουστάρδες (χειροποίητες παρακαλώ) τις σάλτσες και τις πατάτες...να σου μιλάνε αλλά και τα ψωμάκια να σε κάνουν να νομίζεις ότι τα έφερε ο φούρναρης πριν από λίγο στην καντίνα του Παναγώτη.
Δοκίμασα από όλα μα στο τέλος ήλθε η μεγάλη έκπληξη από την γυναίκα του....Σας βλέπω πρώτη φορά ,
μήπως θέλετε να δοκιμάσετε και κάτι σε καυτερό ; όχι ευχαριστώ της απαντώ, αλλά συνεχίζει...τότε θα σας βάλω ένα ποτηράκι..είναι δικό μας από την Καβάλα ...άντε βάλτο και...τι και ..άσπρο πάτο.
Εδωσα για όλα 5,20 γιατί όλα τα καλαμοειδή έχουν 1 ευρώ μόνο και 1κάτι η πανσσέτα.
Να γιατί πρέπει μερικά να μη τα λέμε πιά ...βρώμικα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: