Κολοκυθάκια γεμιστά στο φούρνο Θα χρειαστείτε:2 κιλά κολοκυθάκια½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι2 μέτρια κρεμμύδια2 φλιτζάνια κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα2 κουταλάκια κορν φλάουερ1 φλιτζάνι γάλα½ φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο2 αυγάαλάτι και πιπέρι Ξεκινάτε πλένοντας τα κολοκυθάκια, τα κόβετε στη μέση κατά μήκος και αδειάζετε τη σάρκα τους. Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια.Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια και την ψίχα από τα κολοκυθάκια τριμμένη. Ρίχνετε το κορν φλάουερ διαλυμένο στο γάλα και χαμηλώνετε την φωτιά, όταν δέσει το μίγμα ρίχνετε το μαϊντανό και το τυρί, κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα. Αλατοπιπερώνετε.Γεμίζετε τα κολοκυθάκια με το μίγμα, περιχύνετε με λίγο λάδι και ψήνετε στους 180ο C για 40-45 λεπτά.
Δευτέρα 18 Απριλίου 2011
Κολοκυθάκια γεμιστά στο φούρνο Θα χρειαστείτε:2 κιλά κολοκυθάκια½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι2 μέτρια κρεμμύδια2 φλιτζάνια κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα2 κουταλάκια κορν φλάουερ1 φλιτζάνι γάλα½ φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο2 αυγάαλάτι και πιπέρι Ξεκινάτε πλένοντας τα κολοκυθάκια, τα κόβετε στη μέση κατά μήκος και αδειάζετε τη σάρκα τους. Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τα κρεμμύδια.Τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια και την ψίχα από τα κολοκυθάκια τριμμένη. Ρίχνετε το κορν φλάουερ διαλυμένο στο γάλα και χαμηλώνετε την φωτιά, όταν δέσει το μίγμα ρίχνετε το μαϊντανό και το τυρί, κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα. Αλατοπιπερώνετε.Γεμίζετε τα κολοκυθάκια με το μίγμα, περιχύνετε με λίγο λάδι και ψήνετε στους 180ο C για 40-45 λεπτά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου